[FASTCGI] Apache is not responding after graceful restart.

Ballarpure, Akshay (NSN - IN/Hyderabad) akshay.ballarpure at nsn.com
Fri Jun 7 03:48:06 EDT 2013


Hi,
We are facing an issue with Apache wrt https uploads. We are getting error
code 500. We are using FCGI module in Apache.

access.log snippet:
------------------

10.176.42.52 - - [03/Jun/2013:07:00:30 +0900] "PUT /ne_data/PM//raw/keyStats_20130602_220000_10.176.42.52_273894.tar HTTP/1.1" 500 371
10.176.16.61 - - [03/Jun/2013:07:00:30 +0900] "PUT /ne_data/PM//raw/keyStats_20130602_220000_10.176.16.61_273644.tar HTTP/1.1" 500 371
10.176.19.54 - - [03/Jun/2013:07:00:30 +0900] "PUT /ne_data/PM//raw/keyStats_20130602_220000_10.176.19.54_270043.tar HTTP/1.1" 500 371
10.176.46.46 - - [03/Jun/2013:07:00:30 +0900] "PUT /ne_data/PM//raw/keyStats_20130602_220000_10.176.46.46_275027.tar HTTP/1.1" 500 371

error_log snippet
-----------------
[Mon Jun 03 01:01:48 2013] [warn] FastCGI: server "/usr/apache2_cgems/cgi-bin-putusers/put.fcgi" started (pid 2193)
[Mon Jun 03 01:01:49 2013] [warn] FastCGI: server "/usr/apache2_cgems/cgi-bin-putusers/put.fcgi" started (pid 2198)
[Mon Jun 03 01:01:50 2013] [warn] FastCGI: server "/usr/apache2_cgems/cgi-bin-putusers/put.fcgi" started (pid 2200)
[Mon Jun 03 01:01:51 2013] [warn] FastCGI: server "/usr/apache2_cgems/cgi-bin-putusers/put.fcgi" started (pid 2207)
[Mon Jun 03 07:00:01 2013] [warn] long lost child came home! (pid 993)

error.log snippet:
-----------------
[Mon Jun 03 07:00:30 2013] [error] [client 10.176.42.52] (146)Connection refused: FastCGI: failed to connect to server "/usr/apache2_cgems/cgi-bin-putusers/put.fcgi": connect() failed
[Mon Jun 03 07:00:30 2013] [error] [client 10.176.42.52] FastCGI: incomplete headers (0 bytes) received from server "/usr/apache2_cgems/cgi-bin-putusers/put.fcgi"
[Mon Jun 03 07:00:30 2013] [error] [client 10.176.16.61] (146)Connection refused: FastCGI: failed to connect to server "/usr/apache2_cgems/cgi-bin-putusers/put.fcgi": connect() failed
[Mon Jun 03 07:00:30 2013] [error] [client 10.176.16.61] FastCGI: incomplete headers (0 bytes) received from server "/usr/apache2_cgems/cgi-bin-putusers/put.fcgi"


Apache version info is below:

A02-LEM-FMPN01A# ./httpd -version
Server version: Apache/2.2.22 (Unix)
Server built:   Apr 23 2012 14:44:56


Could you please let us know what is the root cause for the below issue.


--
With Thanks & Regards,
Akshay Ballarpure
*Office:  +91-40-4472-4112



-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.fastcgi.com/pipermail/fastcgi-developers/attachments/20130607/67419331/attachment.html>


More information about the FastCGI-developers mailing list